Dan Cirstea, Managing Partner United: “Pentru a putea sa inovezi este important sa pui accentul pe consumatorii finali, nu pe concurenta”

Dan-Cirstea_500px

Dan Cirstea, Managing Partner United, a vorbit intr-un interviu pentru Wall-Street.ro despre modul in care ar trebui abordata inovatia pe segmentul de real estate in conditiile actuale ale pietei si implicarea specialistilor in marketing in crearea si implementarea de noi produse.

Cu o experienta de 17 ani in marketingul unora dintre cele mai importante companii din zona de real estate, Dan Cirstea a evidentiat care sunt greselile care stau in calea cresterii nivelului de inovatie si a dat cateva exemple de solutii creative care au dat rezultate excelente in acest domeniu.

Din luna ianuarie, United va relua organizarea evenimentelor “Power Table de Inovatie in Imobiliare”, prilej pentru oameni care se confrunta cu aceleasi probleme sa discute si sa gaseasca solutii. La editiile anterioare au participat membri ai top managementului unor companii care sunt lideri in segmentul imobiliare: CTP, CBRE, JLL, Imoteca, West Group Arhitecture, Sotheby’s, Forte Partners, Bondoc si Asociatii, Kinstellar, Portland Trust, Immochan, NEPI sau Sentient.

Pentru a afla mai multe despre situatia actuala a inovatiei in imobiliare din perspectiva unor specialisti in domeniu, va invitam sa cititi articolul integral publicat de Wall-Street.ro: Studiu de caz: Ce inseamna, de fapt, inovatia in imobiliare?

Share This: